Over ons

DDW Valves and Controls is uw onafhankelijke partner met ruim 33 jaar ervaring met alle soorten AFSLUITERS, AANDRIJVINGEN, FREQUENTIEREGELAARS, POMPEN en overige APPENDAGES voor de GLASTUINBOUW, HVAC, AFVAL- en DRINKWATER, SCHEEPSBOUW, ALGEMENE INDUSTRIE etc.

In deze webshop vindt u de producten welke wij standaard uit onze eigen voorraad, of die van onze partners kunnen leveren.

Heeft u vlinderkleppen, schuifafsluiters, kogelkranen, terugslagkleppen, klepafsluiters, meskantafsluiters al of niet voorzien van handbediening, elektrische, pneumatische of hydraulische aandrijving of pompen nodig en heeft u deze niet kunnen vinden in de webshop, neem contact met ons op en wij zoeken samen naar de voor u beste technische en commerciƫle oplossing.

Verder kunt u bij ons ook terecht voor advies en service op het gebied van valves & controls en pomp gerelateerde zaken.

Daarnaast kunnen wij u uitstekend assisteren op het gebied van (project)inkoop en (interim)management. Vraag hier vrijblijvend om de mogelijkheden.

 

Voor producten welke niets met Valves and Controls ( in de ruimste zin ) te maken hebben, verwijzen wij u graag naar onze website www.ddwtrading.eu

Op deze site vindt u een scala aan producten voor in huis, kantoor, (sport)kantine etc.